Menu

Bussiliput

Savonlinja-yhtiöiden kaikille pikavuoroille on saatavilla tarjouslippuja!

Kiitos avustasi tämän projektin - " Vulkan Vegas " - luomisessa!

Tarjousliput ovat aina menolippuja, muista ostaa paluumatkalle toinen lippu. Menopaluuliput ovat tällä hetkellä normaalihintaisia.

Edullisesti verkkokaupasta

Liput pikavuoroillemme hankit edullisimmin verkkokaupastamme . Verkosta saat lipun aina edullisimmin ja voit hankkia sen kätevästi etukäteen.

Tutustu tarkemmin reitteihimme ja poimi itsellesi, ystävillesi ja perheellesi edullinen matka. Lue lisää autoissamme käyvistä lipputuotteista ja tutustu viimeisimpiin tarjouksiimme .

Suoraan autosta

Lipun voit ostaa myös suoraan autosta, tällöin taksa perustuu kuljettuun matkaan. Tutustu edullisempaan taksataulukkoomme . Joillakin väleillä on käytössä vieläkin edullisempia erikoistaksoja.

Lippujen voimassaoloaika

Meno-, menopaluu-, ryhmä-, nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislipun voimassaoloaika on 1 kuukausi ostopäivästä. Yllämainittujen lippujen osalta itse matka voidaan suorittaa lipun voimassaoloaikana, mutta paikkavaraus kelpaa vain merkittyyn vuoroon.


Tutustu tarkemmin eri alennusryhmien alennuksiin . Mahdollinen alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä bussiin noustaessa.